Τσιπς Καρύδας με Κακάο BIO 150gr

Τραγανές φέτες καρύδας με γεύση κακάο που έχουν αποξηρανθεί με φυσικό τρόπο χωρίς προσθήκη γλυκαντικών ουσιών. Απολαυστικό σνακ για όλες τις ώρες!

Πέρα από την ξεχωριστή του γεύση, τα τσιπς καρύδας διατηρούν και όλες τις θρεπτικές ιδιότητες του συγκεκριμένου φρούτου, που απορρέουν από την πλούσια σε ωφέλιμες ουσίες σύστασή του. Αυτή ξεκινά από την υψηλή περιεκτικότητά του σε κάλιο, όπως και άλλα μέταλλα (ασβέστιο, μαγνήσιο και κυρίως φώσφορο), αλλά και από τη συγκέντρωσή του σε βιταμίνες, κυρίως στις βιταμίνες C και Β5 (όπως και άλλες του συμπλέγματος Β). Η καρύδα αποτελεί όμως και πολύ σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών, όπως δείχνει και η ευρεία χρήση του λαδιού της από την κοσμετολογία. Χάρη σε όλα αυτά τα συστατικά, η κατανάλωσή της αποδεικνύεται ωφέλιμη όχι μόνο για το κυκλοφορικό, το μυϊκό και το νευρικό μας σύστημα, αλλά και για την αντιγηραντική προστασία του δέρματος και του οργανισμού μας. Αξίζει σίγουρα να την προσθέτουμε στα δημητριακά ή στις φρουτοσαλάτες μας.


 Συστατικά: Τσιπς καρύδας* 80%, σιρόπι αγαύης*, ζάχαρη* από άνθη καρύδας, κακάο* σε σκόνη 5%, έλαιο καρύδας. *= Βιολογικό προϊόν 

Προέλευση: Sri Lanka 

2,85 €