Μιξ 4 Πιπέρια ολόκληρα

Συνδυασμός από 4 Πιπέρια . Μαύρο, Λευκό, Πράσινο και Ροζ.

Επιλέξτε παραλλαγή:

Από 1,25 €

Δείτε Επίσης ...

Γυάλινο Κύπελλο για Καφε 300ml

Ποτήρι γυάλινο για μεταφορά καφέ, με φελλό στο εξωτερικό του και πλαστικό μαύρο καπάκι 0% BPA, που περιστρέφεται στο στόμιο, στη θήκη για καλαμάκι ή σε κλειστή θέση. Το δαχτυλίδι από φελλό διευκολύνει στο κράτημα όταν το περιεχόμενο είναι πολύ ζεστό, και μπορεί να αφαιρεθεί.

5,80 €

Καφετιέρα Χειρός με έμβολο 350ml

Κανάτα - Καφετιέρα χειρός με ενσωματωμένο φίλτρο για την παρασκευή ροφημάτων και καφέ !  Βάλτε ζεστό νερό στην κανάτα και τον καφέ ή το αφέψημα που επιθυμείτε . Αφήστε μερικά λεπτά , σκεπάστε και πιέστε σιγά σιγά το έμβολο προς τα κάτω !  Το περιεχόμενο θα σουρωθεί . Και θα απολαύσετε ένα φρέσκο και ζεστό ρόφημα ! 

6,00 €

AEROPRESS Coffee Maker

Το aeropress προσφέρει εξαιρετικά σύντομο χρόνο εκχύλισης και αναδεικνύει τα αρώματα του καφέ πετυχαίνοντας χαμηλότερη οξύτητα , εντονότερο σώμα και συγκέντρωση που μοιάζει με αυτή του  espresso ,  αν και το αποτελεσμα μοιάζει περισσότερο με καφέ φίλτρου .  Η συσκευασία περιλαμβάνει 350χαρτινα φίλτρα και τσάντα μεταφοράς  H προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για online αγορές ! Στο φυσικό κατάστημα ισχύει η αρχική τιμή του προϊόντος 

38,50 € 42,00 €