E-shop
Τα προϊόντα μας ανά κατηγορίες
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ : 'Ολα τα χύμα προϊόντα όπως καφέδες, μπαχαρικά και ξηροί καρποί έχουν για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα από 10% - 25% έκπτωση ανάλογα το προϊόν .
Κέλτικο Αλάτι Ατλαντικού
Σε σύγκριση με άλλους τύπους αλατιού που εξάγονται από το βυθό της θάλασσας, το κέλτικο αλάτι είναι λιγότερο αλμυρό, πιο μαλακό στον ουρανίσκο και πιο πλούσιο σε γεύση. Έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της πέψης και της κυκλοφορίας του αίματος. Βάζο 240γ
Ζάχαρη Καρύδας 300gr
Ένα φυσικό υποκατάστατο της κρυσταλλικής ζάχαρης, η ζάχαρη από κοκοφοίνικα προέρχεται από τα άνθη και τα φύλλα του δέντρου. Το φυσικό άρωμά της και η γεύση της θα σας εντυπωσιάσουν δίνοντας μια ευχάριστη νότα στα γλυκά, τον καφέ, το τσάι αλλά ακόμα και στην μαγειρική. Λόγω του χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη της, οι θερμίδες απορροφώνται με πιο αργό ρυθμό από ότι αυτές της ραφιναρισμένης ζάχαρης. Είναι μια υγιεινή επιλογή για όσους θέλουν να ελέγξουν τα επίπεδα του σακχάρου τους, πάσχουν από διαβήτη ή θέλουν να λαμβάνουν λιγότερες θερμίδες από τη διατροφή τους. Επιπλέον, η ζάχαρη καρύδας έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και σίδηρο και είναι μια φυσική πηγή των βιταμινών B1, B2, B3, B6 και C. Έχει γλυκιά γεύση με μια «ιδέα» καραμέλας. Τρόπος χρήσης: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ροφήματα, να ψηθεί, να βράσει, να μαγειρευτεί.
Αμμωνία
Η αμμωνία είναι η χημική ένωση αζώτου και υδρογόνου. Χρησιμοποιείται στην μαγειρική, στην φαρμακευτική, στην χημεία, στην ιατρική, σε λιπάσματα.
Στικ Βανίλιας 2 τεμάχια
Συσκ 2τεμ Μπορεί να είναι πιο ακριβός από τη συνθετική βανίλια σε σκόνη, αλλά το σίγουρο είναι πως θα σας αποζημιώσει από την πρώτη χρήση ! Τρόπος Χρήσης: Βάζουμε το στικ πάνω σε ένα ξύλο κοπής και με την μύτη του μαχαιριού χαράζουμε κατά μήκος και ανοίγουμε στη μέση. Με την πίσω πλευρά του μαχαιριού ξίστε απαλά το εσωτερικό για να πάρετε από μέσα τα καφετί σποράκια ! Αυτά θα τα χρησιμοποιήσετε στις γλυκές σας δημιουργίες.
Σόδα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική αλλά και ως γενικό καθαριστικό του σπιτιού μας. Πως χρησιμοποιείται η σόδα εκτός μαγειρικής Μπορεί να απορροφήσει τις δυσάρεστες οσμές του ψυγείου και του κάδου απορριμάτων. Εξουδετερώνει την κακοσμία του στόματος κάνοντας γαργάρες. Χρήση στο πλυντήριο ρούχων και πιάτων ως αποσκληρυντικό νερού. Καθαριστικό γενικής χρήσης για σφουγγάρισμα πατώματος πλακιδίων και μαρμάρων, πλύσιμο νεροχύτη, νιπτίρα Μπορεί να μαλακώσει το κρέας, εάν μείνει πασπαλισμένο με σόδα για 2-3 ώρες. Μπορεί να ξεβουλώσει τους βουλωμένους σωλήνες του νεροχύτη:
Ξινό (κιτρικό οξύ)
Το κιτρικό οξύ χρησιμοποιείται στα τρόφιμα ως συντηρητικό, ως πηκτικό, ως ρυθμιστής οξύτητας και ως αρωματικό συστατικό. Στην κουζίνα το χρησιμοποιούμε σε μαρμελάδες, σε φρουτοσαλάτες για να εμποδίσουμε το μαύρισμα των φρούτων από την έκθεση στο οξυγόνο. Το κιτρικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αντί λεμονιού.
Σιρόπι Σφενδάμου BIO 200ml
Σιρόπι σφενδάμου φτιάχνεται από τον χυμό των δέντρων maple. Στο κρύο κλίμα του Καναδά που αναπτύσσονται τα δέντρα αποθηκεύουν άμυλο στις ρίζες και στον κορμό τους πριν από τον Χειμώνα. Αρχές της Άνοιξης και για λίγες μόνο εβδομάδες καθώς σταδιακά σκουραίνει και πικραίνει κάνουν τρύπες στους κορμούς των δέντρων και συγκεντρώνουν τον χυμός σε κουβάδες. Το σιρόπι σφενδάμου μετά την περισυλλογή του θερμαίνεται για να αποβάλει το νερό που περιέχει στη φυσική του μορφή. Σήμερα η ονομασία προστατεύεται, και υπάρχουν βαθμοί που δίνονται για να διακρίνει κανείς την ποιότητά τους. Το νόστιμο αυτό γλυκαντικό είναι αντιοξειδωτικό και περιέχει ριβοφλαβίνη, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας. Επίσης περιέχει αρκετό ψευδάργυρο, αλλά και ασβέστιο. Τόσο η υφή όσο και η γεύση του ταιριάζουν πολύ με το παγωτό ή με το γιαούρτι μας. Υγιεινό γλυκαντικό πλούσιο σε διατροφικά στοιχεία. Συνοδεύει μούσλι, ροφήματα, πουτίγκες, επιδόρπια, γιαούρτι κλπ. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.
Μύλος Μπαχαρικών
Γυάλινος Μύλος Μπαχαρικών που γεμίζεται και καθαρίζεται εύκολα . Τα μπαχαρικά σου στην πιο φρέσκια εκδοχή τους ! Χρησιμοποίησε άτριβα τα μπαχαρικά σου και τρίψε τα με τον μύλο την στιγμή που τα χρειάζεσαι ! Για κάθε μπαχαρικό να έχεις διαφορετικό μύλο ! Χώρα Προέλευσης : Κίνα
Ρόδο Ιεριχούς
Το Ρόδο της Ιεριχούς ή το Ρόδο της Παναγίας (αλλιώς το φυτό της Νερκανάστασης ) ---Συμβολίζει την αιωνιότητα και το αθάνατο της ψυχής ! Λέγεται ότι συντρόφευε την Παναγία στο ταξίδι της από τα Ιεροσόλυμα στην Αίγυπτο , και από σεβασμό στη χάρη της άνοιγε δίπλα της σε κάθε στάση , και έκλεινε πάλι για να ακολουθήσει τα βήματα της μες στην Έρημο ! Το ρόδο της Ιεριχούς , έγινε ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΛΟΤΥΧΙΑΣ. Κάθε άνοιγμα του , είναι άνοιγμα σε κάτι καινούριο. 'Ερχεται σε εσένα με αγάπη , για να σου φέρει αγάπη και όποια ευχή κάνεις στο άνοιγμα του. Να το κρατάς ανοιχτό για 21 μέρες. Το μόνο που θέλει από εσένα είναι καθαρό νεράκι κάθε μερα ! 'Οταν περάσουν οι 21 μέρες απόσυρε το από το νερό , άσε το να κλείσει και φύλαξε το στην ντουλάπα σου . Άνοιξε το πάλι όταν το έχεις ανάγκη !Είναι αθάνατο , κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με το νερό αυτό θα πρασινίζει και θα γίνεται ζωντανό !
Σιρόπι Αγαύης
Συσκευασία: 280γρ /200 ml Αποτελεί τη νέα μόδα στα φυσικά γλυκαντικά. Το νέκταρ ή σιρόπι Αγαύης (αγάβης) προέρχεται από την αγαύη που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το κακτοειδές φυτό από το οποίο παίρνουμε και την τεκίλα. Το νέκταρ αγαύης ειναι πιο γλυκό από το μέλι αλλά χάρη στο χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη, δεν προκαλεί απότομες αυξομειώσεις στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Το θετικό του στοιχείο είναι πως με ελάχιστη ποσότητα του νέκταρ παίρνεις την γλύκα που θέλεις. Στην περίπτωση της ζάχαρης, θα χρειαζόσουν 3 φορές μεγαλύτερη ποσότητα