OUR BLOG

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΥ ΚΑΦΕ?
Από την συνήθη διαδικασία περισυλλογής, καβουρδίσματος και χονδροκομμένης άλεσης των κόκκων καφέ προκύπτει και ο διαλυόμενος, στιγμιαίος καφέs.

Αν ρωτήσεις 10 τυχαία άτομα , για τις αγαπημένες τους καθημερινές στιγμές, οι έξι σίγουρα θα σου απαντήσουν "ΚΑΦΕΣ"
Μεγάλες ή άλλοτε μικρές γουλιές , βιαστικές είτε αργές για να είναι πιο απολαυστικές. Μονός στο μπαλκόνι είτε με παρέα, τον χρειάζεσαι για να ξυπνήσεις ή να χαλαρώσεις!
Σε όλες τις περιπτώσεις ο καφές τραβάει βλέμματα, και ξέρει...

Η αγαπημένη καθημερινή σου συνήθεια έχει πολλά οφέλη πέρα από την απόλαυση που σου προσφέρει . Έρευνες έχουν αποδείξει πως το αγαπημένο σου ρόφημα τονώνει την εγκεφαλική λειτουργία , βελτιώνει την αντοχή και ενισχύει το ανοσοποιητικό καθώς επιταχύνει τον μεταβολισμό κατά 10%.

Η κανέλα, αποτελεί ένα μοναδικό μπαχαρικό πλούσιο σε θρεπτική αξία έχοντας οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, ευεργετικές και ιδιαίτερα θεραπευτικές ιδιότητες, συμβάλλει στην καύση λίπους, προσφέροντας παράλληλα ευχάριστη γεύση.

Κακάο, ένα ρόφημα που κρατάει συντροφιά και χαρίζει στιγμές απόλαυσης σε μικρούς και μεγάλους !
Ποίος άλλωστε θα μπορούσε να αντισταθεί σε μια σοκολατένια βόμβα από κακάο ! Πόσο μάλλον όταν αυτό έχει μέσα μπαχαρικά από τα πιο γνωστά, γεμίζεις περιέργεια και θες να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε.