Τα πιο νόστιμα πρωινά για την Νηστεία

2023-04-10


Στην Ορθόδοξη εκκλησία αυτές οι μέρες συνδέονται με νηστεία απόχη δηλαδή από ζωικές τροφές και οι πιο  <<αυστηροί>> απέχουν και από το ελαιόλαδο ! 

Τι θα φάμε όμως για πρωινό αυτές τις μέρες της νηστείας?
Συνέχιζε να διαβάζεις καθώς σου έχω κάποιες πολύ νόστιμες και θρεπτικές επιλογές ! 

Νόστιμα και Θρεπτικά πρωινά για την Νηστεία


1) Φρυγανιές με ταχίνι ολικής και μέλι
Το ταχίνι που είναι από το σουσάμι πολύ θρεπτικό με πολλαπλά οφέλη  για την υγεία σου .. μαζί με το μέλι θα σου δώσουν ενέργεια νοστιμιά και το Boost για να ξεκινήσεις την μέρα σου ! 

2) Μια φέτα ψωμάκι ολικής με αβοκάντο καρύδια και μέλι
Αυτό το πρωινό είναι απο το πιο αγαπημένα καθώς συνδυάζει τα πάντα σε αφθονία !
Το λέω και πρωινό δυναμίτης .. δοκίμασε το και πες μας εντυπώσεις 


3) Μια φέτα ψωμάκι ολικής με φυστικοβούτυρο & μαρμελάδα
Το φυστικοβούτυρο στο πρωινό .. πλέον είναι η τοπ επιλογή .. αλλά μην μένουμε μόνο σε αυτό  υπάρχουν και ολα τα άλλα βούτυρα καρπών που μπορείς να απολαύσεις στο πρωινό σου  όπως : Βουτυρο κάσιους , βουτυρο απο φυστίκια αιγινης , αμυγδαλοβούτυρο , φουντουκοβούτυρο κ.α 4) 1 φλ. φυτικό γάλα (πχ αμυγδάλου) 2 κ.σ. βρώμη + ½ φλ. goji berries + σταγόνες σοκολάτα υγείας +1 χούφτα ξηρούς καρπούς  
Αυτό το πρωϊνό είναι υπερνόστιμο και θρεπτικό ... σκεψου το σοβαρά να το κρατήσεις και εκτός νηστείας Ο,τι και αν επιλέξεις .. νηστεύεις δεν νηστεύσεις , Το Παραδοσιακό Καφεκοπτείο είναι εδώ για να σου προσφέρει  όλα τα υλικά που χρειάζεσαι για τα καλ΄ύτερα και πιο νόστιμα πρωινα !! Εμείς σου έχουμε διαλεγμένη την ποιότητα που σου αξίζει !!!!