-Νηστεία ...Τι θα σε κρατήσει χορτάτο χωρίς να νιώθεις πως στερείσαι

2021-04-23

Η νηστεία είναι είναι ένα μέσο και όπλο πνευματικό το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στην διατροφή αλλά πρέπει όλος ο άνθρωπος να συμμετέχει ! 

Από μικρά παιδάκια ακούμε τους μεγαλύτερους να νηστεύουν , και μεγαλώνοντας κάνουμε και εμείς νηστεία! Όσες φορές και να έχεις εξασκήσει την νηστεία πάντα πριν αρχίσει αναρωτιέσαι πως θα περάσουν οι μέρες , τι θα τσιμπολογάς κατά την διάρκεια της ημέρας όταν θες ενέργεια και το πράγμα δυσκολεύει για τις ώρες στη δουλειά κλπ

Εμείς έχουμε συγκεντρώσει για εσένα ορισμένες τροφές που θα σε κρατήσουν χορτάτο , θα σου δώσουν ενέργεια στη δύσκολη καθημερινότητα  αλλά ταυτόχρονα θα σε κάνουν να νιώθεις χορτάτος και από γλυκό ! 


  • Για να συμπληρώσεις την χαμένη ενέργεια του οργανισμού σου αλλά και τις βιταμίνες , χρησιμοποίησε : Διατροφική μαγιά και Λεκιθίνη Σόγιας ! Αυτά θα δουλέψουν στον οργανισμό σου σαν συμπληρώματα διατροφής ! Όποτε μην φοβάσαι , δεν θα σου λείψει τίποτα ! Να θυμάσαι στην νηστεία σου να τρέφεσαι σωστά στα κυρίως γεύματα σου , φαγητά όπως όσπρια , λαδερά κλπ είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι σου ! Μην τα ξεχνάς !
Επίσης αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας μην μπεις σε αυστηρή νηστεία ! Μην φοβάσαι ο Θεός που είναι Θεος της αγάπης δεν θα σε κρίνει για αυτό ! Προστάτευσε και αγάπα τον εαυτό σου ! Σημασία δεν έχει μόνο να νηστεύει κανείς από τρόφιμα άλλα και να το αποδεικνύει και καθημερινά στις πράξεις του!