OUR BLOG
Η τσουκνίδα είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές της ιδιότητες.
Οι ξηροί καρποί είναι ιδιαίτερα θρεπτικοί, αφού παρέχουν καλά λιπαρά, πρωτεΐνες, βιταμίνες και φυτικές ίνες.
Ο Καφές στην Μαγειρική.
Καφές στη μαγειρική ; Ναι είναι δυνατόν αλλά με μέτρο ! Για να τον αξιοποιήσεις σωστά, καλύτερα δώσε του ρόλο μπαχαρικού . Ο καφές είναι πικρός, όξινος και πολύ αρωματικός και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μαζί του !
Το οικονομικό υλικό και αλλάζει ότι ξέραμε για το μαγείρεμα!
Θα σου λύσει τα χέρια και θα κάνει τα πιατα σου πραγματικά πιο νόστιμα από ποτέ‼
Το να έχει κανείς μια πλούσια συλλογή μπαχαρικών είναι κάτι που θα το καταφέρει χρόνο με το χρόνο, και σίγουρα δεν μπορείς να φτιάξεις τη συλλογή σου σε μια μέρα.
Συνταγή για το πιο τέλειο Κέικ ΜΠΑΝΑΝΑΣ
Αν και εσένα σου αρέσει αυτή η γλυκιά γεύση από τις Μπανάνες
κάνε την συνταγή που θα βρεις παρακάτω και είμαστε σίγουροι πως όλοι θα γλύφουν και τα δάχτυλα τους !
Ο καφές πλέον αποτελεί μια ιερή καθημερινή συνήθεια για τους περισσότερους από εμάς ! Κάθε μέρα ξυπνάμε και η πρώτη σκέψη στο μυαλό είναι η απόλαυση από την πρώτη γουλιά του καφέ μας !
Πρωινό θεωρείται το γεύμα που τρώμε εως και δύο ώρες μετά από την στιγμή που ξυπνάμε ! Ιδανικά τα πρώτα 30 με 60 λεπτά της ημέρας !
Έτσι φτιάχνεται ο Στιγμιαίος Καφές
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΥ ΚΑΦΕ?
Από την συνήθη διαδικασία περισυλλογής, καβουρδίσματος και χονδροκομμένης άλεσης των κόκκων καφέ προκύπτει και ο διαλυόμενος, στιγμιαίος καφέs.